New shoes

Älskar skor mest av allt här i världen haha... Här är ett par nya jag köpte i Västerås, från scorett.


Skönt välkomnande Norrland.

Efter 11 timmar i bilen är vi äntligen framme hemma. Tråkigt att lämna alla i Västerås då det brukar ta sån lång tid innan vi träffas igen. Har haft en riktigt skön vecka med familjen och bara umgåtts och myst. Har inte så himla många bilder och det är mest på jasmine haha men man kan ju inte få nog av sötnosen! Det är ju inte så långt mellan Västerås och Oslo så är ju inte omöjligt att jag kommer åka över någon gång, lättare än att åka härifrån haha. Klev iaf ut ur bilen och möttes av 25 brutalt kalla minusgrader, usch vad jag hatar vintern. Vi har bara haft någon minusgrad där nere och så kliver man ut i 25 här, skönt välkomnande Norrland... Bara 11 dagar kvar till Oslo dock!!!


Frånvaro

Oj här var det ett tag sedan jag var inne... Jag är i alla fall i Västerås fortfarande och spenderar tiden med släkten för jag träffar dem bara någon gång per år. Igår var det julafton och det var en riktigt mysig dag! blir en helt annan grej när det finns små barn med som i år. Känns dock inte riktigt som att det är jul för har ingen julstämning alls i år men är väl för att vvarvar utomlands nyligt. Hoppas att ni har det bra! 

Snart framme

Nu har vi inte så långt kvar tror jag, ska bli skönt att komma fram. Försöker hitta på något att göra i bilen för att tiden ska gå fortare men börjar få slut på idéer haha. Sitter istället och häller i mig kaffe och lyssnar på musik så att jag ska vakna till lite.


Torsdag

Passerade Sundsvall för en stund sedan så är inte så himla länge kvar, 4 timmar kanske. Går inte så snabbt idag för det är mycket trafik och väglaget är väl inte det bästa som vanligt här på vintern haha. Hittade äntligen trocaderogodiset, inte sett det på riktigt länge men det är ju så gott! Perfekt att äta i bilen hehe.


01.44

Lyckades för en gångs skull somna tidigt eftersom att vi ska åka till Västerås om några timmar. Efter 1.5 timme ringde telefonen så att jag vaknade och kan självklart inte somna om nu... Har lite nya serier på datorn så blir nog att börja kolla på någon av dom för är omöjligt att somna haha.


Wanties - Jackor

Vill ha en ny jacka och någon av dessa 3 skulle ju inte sitta helt fel, så snygga!
 
chicy
Tiger of Sweden
Soaked in luxury
 
 
 

Nyårsklänning

 
Trodde inte jag skulle hinna få klänningen som jag ska ha på nyårs innan jag åkte till västerås för den har varit försenad men fick den idag! Sitter perfekt så nu måste jag bara hitta lite snygga smycken som jag kan ha till. Den är mer blå/grön i verkligheten, hade väldigt dåligt ljus när jag tog kortet så det syns inte så bra.
 

121218

Hej!
Nu är jag hemma igen och har tagit bättre bilder som jag lovade innan. Allt gick bra hos tandis, fick bara laga med lim haha så det kommer lossna men nu ser det bra ut igen i alla fall. Har även börjat packa lite smått inför Oslo men är så sjukt mycket grejer som ska med. Har verkligen inte en aning om hur jag ska få med mig allt.. Är ju ändå trots allt hela sitt liv man ska packa ner typ haha.. Måste packa inför Västerås också men det går nog snabbt :)
 
Håller tummarna för att det slutar snöa snart så jag kan ta mig till pappa en sväng idag också :)
 
 

Mobilinlägg - Dagens

Ska ta bättre bilder senare när jag kommer hem igen.


Tisdag

Godmorgon!
Sitter nu i bilen på väg till tandläkaren, gruvar mig lite för tror tanden kommer bli jätteful om jag måste slipa ner den lite haha... Det är dock inte så mycket så det borde gå bra.

Gillar egentligen inte att sitta och köra när det ligger så mycket snö på vägen, vi körde just förbi en olycka som verkar ha hänt ganska nyligt. Varit så sjukt många olyckor nu den senaste tiden och mycket fler än det brukar vara här uppe.


Måndag

Så har ännu en helg passerat och som ni kanske läst tidigare så har jag spenderat min helg i Umeå hos Janina. Har inte blivit någon uppdatering då jag haft lite dålig täckning haha.. Blev utgång i lördags på tc och det var riktigt kul faktiskt! Skönt med lite omväxling från Skellefteå.
 
Ny vecka och har lite saker att fixa innan jag åker ner till Västerås på onsdag eller torsdag. Måste kliva upp tidigt imorgon och fixa en tand som jag förstörde lite i miami haha. Sen ska jag börja packa inför Oslo för kommer inte hinna göra det sen när vi kommer hem igen. Känns jobbigt att börja packa för det är så fruktansvärt mycket saker som ska med..
 
 
Bild från i lördags

Köksfylla

Bästa med Miami? Köksfylla. Sitter nu i bilen med Janina på väg in till Umeå där det blir några glas vin! Sjukt nog aldrig varit ute i Umeå trots att jag bara bor 8 mil ifrån haha. Har saknat henne massor och kvällen kommer bli riktigt bra! Ska försöka oss på ännu en köksfylla ;)


Dear thursday.

Telefonen ringde för ett tag sen och det var ett nummer jag inte kände igen. Tänkte först inte svara men gjorde det ändå. Det var en bar i Stockholm som erbjöd mig jobb, hade sökt jobbet innan vi hittade lägenheten i Oslo men eftersom att vi nu har en lägenhet var jag tvungen att tacka nej. Känns ju förjävligt då jag mest av allt vill jobba bakom baren nu, ännu mer förjävligt för att jag inte har ett jobb i Oslo än. Bara hoppas att man får ett snabbt men kan ju inte jobba som Bartender där eftersom att jag inte är 20. Så det suger. Åh om de bara ringt lite tidigare......
Dear Thursday, go fuck yourself.


Miami

Saknar att festa i Miami, var så fruktansvärt roligt. En av nackdelarna med att komma hem, man jämför allt med Miami och inser verkligen hur det man nöjde sig med förut suger haha.... Här har ni lite bilder från 4 kvällar i Miami.


Wanties!

Allt kommer härifrån!
 

Ändring

Bloggen kommer se lite konstig ut nu i några timmar för jag ska fixa till designen lite.

Äntligen!

Nu har vi äntligen spikat en lägenhet i Oslo! Vi är fruktansvärt taggade på att flytta och känns så skönt att äntligen ha fixat allt. Det blir jag, Johanna och Moa som flyttar till en härlig tjej som bor där! :) Så i början av Januari får vi äntligen lämna Skellefteå haha!
 
 
 
 

Shoes

 
Till nyårsafton måste man ju självklart ha de perfekta skorna. Tänkte faktiskt inte köpa ett par nya i år då jag tror att jag redan har två par som skulle passa perfekt till den blå klänningen jag beställde. Men till er som inte har hittat några än så börjar det vara dags! Tänkte tipsa om några jag hittade på nelly.se ikväll :) Om man har en svart ganska enkel klänning, vilket de flesta brukar ha, så kan man ju alltid göra outfiten lite roligare med ett par jävligt snygga klackar istället som de här första nedanför. Jag som redan har ganska mycket fokus på klänningen, då den har färg och är en paljettklänning, kommer ha ett par enklare svarta. Skulle dock inte tacka nej till de svarta med den snygga klacken här nere!
 

Nyårsklänning

Passade på att leta lite fler nyårsklänningar inatt när jag ändå inte kunde sova och fastnade för en från nelly som jag kollat på ett tag. Haha nattshopping är det bästa, man tänker inte riktigt på vad man köper så jag beställde den såklart. Hoppas den är lika fin som den ser ut att vara!
 
 
 

Söndag

Inte hunnit med mycket idag haha, vaknade klockan 3 vilket inte är så konstigt eftersom att jag somnade vid 7 imorse. Har skottat lite (massor) och sett lite gossip girl vilket jag tänkte fortsätta göra resten av dagen för orkar verkligen inte göra något idag. Testade också flaira lite idag, gick inte så bra med iskalla händer och snö överallt hahah...
 

04.50

Får alltid så mycket energi efter jag tränat så att jag inte kan somna. Inget undantag den här gången haha... Ligger i sängen och kollar på lite gossip girl och bilder från Miami i väntan på att bli trött. Hoppas ni haft en trevlig lördagskväll! 

Bästa känslan

Nyss tränat ett pass med den nya appen, trodde att det skulle vara samma övningar men det var nya! Verkligen hur bra som helst och den kör verkligen slut på hela kroppen (om man otränad som jag i alla fall). Det är verkligen den bästa känslan, just efter man tränat.
 

Motivation


121207

Insåg just att jag verkligen behöver klippa mig, växer som ogräs haha. Får se om det hinns med nu innan jul, så himla upptagen hela dagarna med att vara arbetslös och kolla på serier så känns som att det inte riktigt finns tid. Skämt åsido men tror att det är svårt att få klipptid nu när alla ska vara fina inför jul och nyår. Skulle egentligen behöva färga håret också, tappade ju all färg i miami. Måste fundera vidare på detta!
Ni ser ju själva på bilden... är dock inte så risigt som det ser ut att vara haha, jag som har världens sämsta webcam bara.
Ps. har självklart på mig min VS-pyjamas. Ingen på south beach hostel eller särskilt i rum 222 som sett den. Var absolut inte det enda jag hade på mig alla kvällar då vi inte festade haha....
 

Fredag

Började dagen med att möta upp Johanna på stan och gå på af för information om hotell/restaurang i sydeuropa. Båda hade förhoppningar om att det skulle finnas några jobb där men det fanns endast 1 vi ville söka och informationen var riktigt värdelös. Lite shopping på det sen fikade vi på Waynes och pratade lite om vad vi ska göra nu efter nyår. Så får vi inget jobb i Oslo så drar vi oss söderut, lutar mot västerås till en början där min moster bor så kan vi söka jobb i stockholm och uppsala därifrån. Känns skönt att vi båda två vill samma saker i alla fall! Dvs att åka härifrån hahah... Tror det kommer bli riktigt bra och ser fram emot att åka med Johanna, kommer bli så kul! :)
 
 
 
 

Mobilinlägg

Tränade idag för första gången på fruktansvärt länge. Tog inte lång tid alls innan jag insåg att jag inte har en muskel kvar i kroppen hahah... Hittade en app med ett träningsprogram för hela kroppen på 30 min och det räckte gott och väl till mig. Jobbiga men bra övningar, blir lite som ett intensivpass för man stannar aldrig upp. Ska börja köra det här passet nu varannan dag så hinner kroppen återhämta sig lite. Känns oävet att skaffa gymkort när jag inte kommer stanna här så länge till så tills jag kommit på plats får detta duga!

 


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin
 
Här kan ni följa min blogg och få uppdateringar när jag publicerat nya inlägg :)

Älskade solarium

Har spenderat dagen på stan med mamma i jakt på lite julklappar. Går sådär i år faktiskt, inspirationen är verkligen i botten. Hann i alla fall med att sola en halvtimme på suntan och det var välbehövligt! Startade spotify och lyssnade på alla låtar vi nötte i Miami, kändes verkligen som att jag var där haha. Det är riktigt sjukt hur snabbt solbrännan försvinner när man åker bort från solen, blev inte jättebrun i Miami men jag hade då betydligt mer färg än vad jag har nu... Har en känsla av att jag kommer spendera lite mer tid i solariet den kommande tiden haha.
(klicka på bilden för en härlig miamilåt!)

Mobilblogg

Blir en lugn kväll hemma, Skellefteå har hemmamatch mot Brynäs så blir att kolla på den, på tv dock. :)


121204

Älskar hur de skriver konstant i aftonbladet om snökaoset i södra sverige när de fått några cm snö. Trotsade norrlandsvädret idag och gick ut för att ta lite bilder, det här är vardagen för oss haha... Tragiskt men sant.
Kan ju tillägga att vägen jag fotat just blivit skottad och ser ut sådär direkt...
 

Nyårsklänningar

Nu är det inte så länge kvar tills nyårsafton och som varje så försöker man hitta den perfekta klänningen. Tycker det är sjukt svårt att bestämma sig för en, alltid något fel eller så  finns det en annan som är lika fin haha. Tänkte i alla fall ge er lite tips på klänningar!
(klicka på bilden under för större bilder)
 
 

Nytt

Två nya favoriter från OPI som jag köpte i Miami

Första inlägget

Har valt att byta från tumblr.com till blogg.se igen. Upptäckte att tumblr tyvärr var helt värdelöst haha..
Om ni vill läsa gamla inlägg kan ni hitta dom här!

RSS 2.0