Koh lanta

Har det superbra här på koh lanta! Det enda vi gör på dagarna är att sola och bada och dricka öl, precis som det ska va!:) har äntligen tagit en massage också, det var verkligen välbehövligt efter nästan 5 månader med en tung ryggsäck att bära runt på. En timmes massage för 50 kr, man kan inte göra annat än att älska Thailand :)








Ao Nang - Phi Phi - Koh Lanta

Då har vi återigen hunnit byta land! Denna gång befinner vi oss i Thailand :) vi har varit här i lite mer än en vecka nu och är ju på tredje stället vi ska besöka här i thai. Vi började åka till ao nang i krabi där vi stannade i 4 nätter, var så himla skönt att bo på ett bra hotell och bäst av allt så kostar det inte mer än typ 100kr per natt! Vi åkte runt till olika öar där i krabi och solade o badade mest bara!:) 

Haha visar nya dansen på koh poda. 


Koh poda.






Middag ute :)



Sönderbränd efter första dagen, 4 månader i Australiens sol var tydligen inte nog för att inte bränna sig.. 

Efter Ao Nang åkte vi till Phi Phi, en väldigt liten ö som ligger ungefär mellan krabi och Phuket. Vi alla trodde det skulle vara en lugnare ö men kom fram och det var verkligen fullt med festande svenskar haha. Var lite magalufkänsla över den faktiskt men den hade riktigt fina stränder där!:) åkte ut till Maya beach där de spelat in the beach och sen åkte vi till Long beach den sista dagen. Det är verkligen så himla fina stränder och vatten här i thai!:) 

Maya beach :)


En av strandbarerna, riktigt soft! Havet var bara någon meter ifrån en och man låg som på madrasser i sanden :)

Nu har vi iaf kommit fram till Koh Lanta och vi kommer stanna här i ungefär 1.5-2 veckor innan vi åker vidare till Phuket :) har återigen sagt hejdå till Joel men äntligen för sista gången på den hör resan, nästa gång vi ses är hemma i Skellefteå <3 

RSS 2.0