Johanna 21 år!

Igår fyllde världens bästa o finaste kompis 21 år! Självklart skulle det firas ordentligt och det gjorde det minsann haha. Vi var några stycken och förfestade på hotellet innan vi drog ut o hade en riktigt härlig kväll! Hann även bocka av att gå ut i kings cross vilket vi lovat oss att aldrig göra men så blev det! Vi mår lite värre än vi förtjänar idag men det var det värt!:) 







2014

Ja då var det nästan en månad sen jag gav er en uppdaterad här! Man kan kanske tro att vi hunnit göra massa saker men vi tar det mest bara lugnt här o njuter av att ha gratis boende hehe. Men lite saker har vi hunnit med! 
Vi hade en liten svensk julafton här då vi gjort några av sakerna som finns på det svenska julbordet, hur mysigt som helst men det kändes väl inte riktigt som jul. Lite svårt att ha julkänsla när det är 30 grader och sol! Sedan var det dags för något helt nytt, den australienska julen. Här firar dom den 25e och på ett helt annat sätt, vi har testat så många nya olika rätter av seafood som vi aldrig trott att vi någonsin skulle göra haha. Spännande med något nytt! Öppnade lite klappar här borta också och vi fick väldigt bra resegrejer av Mick som kommer komma till användning! Vi fick också typ en mirakelkräm av Anna, vet inte hur jag ska klara mig utan den i Sverige när den är slut.. 

Vi spenderade nyårsafton här i Sydney och killarna flög ner hit från surfers paradise så var himla trevligt att få se dom! Till slut så var vi 10 pers på 5-stjärnigt hotell så det var en riktigt kul kväll även om man inte kunde se fyrverkerierna så bra. Var sinnessjukt mycket folk ute o skulle kolla men lite fick vi i alla fall se! 
Annars har vi mest bara chillat här ute i Russell vale, sökt jobb men inte fått något så får se hur länge reskassan klarar sig! 
Lägger upp lite bilder istället så för ni se vad vi haft för oss! 

Firat svensk jul, tur man har Ikea så man får lite svensk godis o julmust till hehe.

Våran tårta vi åt på den australienska julen! 

Haft många mysiga utefrukostar

Varit på utflykt med Mick! 

Stött på vår första orm


2 från samma utflykt i jervis bay
Hyams beach 




Planerat vidare på vår resa!


Nyårsafton i Sydney 

Fyrverkerierna 


Hängt på bondi beach! 


Fick en härlig bild från färjan mot manly! 



Badat lite! :) 


Spar det bästa till sist, har ju lyckats träffa världens finaste kille här på andra sidan jorden. 




RSS 2.0