Russel Vale

Nu har vi bott här hos Anna o Mick i exakt en vecka! Har hunnit väldigt mycket på kort tid skulle jag vilja påstå! Vi har solat och badat(!), stort för oss att bada när vi just lärt oss att bada i dom stora vågorna haha. Annars har vi varit i woollongong och kollat i lite affärer, turistat lite i Sydney o sett operahuset o harbourbridge o även kollat lite på affärer men tydligen så har ju blivit riktig dåliga på att shoppa. Som att det är omöjligt att hitta något men idag så lyckades vi bryta vår dåliga shopping! En klänning och 3 linnen fick följa med hem, och de kostade bara $30 så mamma du behöver inte vara orolig ;) imorse åkte vi o kikade på ett vattenfall också, väldigt mysigt! :) vi har också gjort våra egna köttbullar och lussebullar (vuxenpoäng!) så att vi ska kunna ha en svensk jul här den 24e också! 



Morgonpromenad med Anna o johanna! 

Lunch med tjejerna i Sydney :)

Haha vi försökte få till en bra bild jättelänge men blåste så mycket. Så här är resultatet, när vi försöker fixa håret haha.. 


Operahuset :)


Utsikten där vi var och körde runt lite imorse.

Har även lyckats förälska mig i ett par solglasögon, kanske blir julklapp #5 till mig själv... 




2 månader

Insåg idag att det snart är 2 månader sen vi åkte hemifrån, tiden här går så fruktansvärt snabbt alltså!


Bild från surfers paradise <3

Ca 4 veckor senare

Nästan så att jag glömt bort att jag hade en blogg att uppdatera också, haft lite för kul de senaste veckorna för att komma ihåg att skriva några inlägg. Sist jag skrev så var planen att vi skulle åka till surfers paradise några dagar sen Byron bay sen Sydney någon vecka efter, blev inte riktigt så! Vi bodde hos Joel o Jocke i surfers i ungefär 3.5 vecka istället för några dagar haha. Trivdes sjukt bra där, är så otroligt mycket miami beach över surfers! Vi bodde i deras lägenhet som var typ mitt i centrum så var perfekt läge på den. Blev ju inte sämre av att vi var med världens roligaste killar, saknar dom enormt mycket nu! Vi var i Byron bay nu i helgen som en sista helg med alla killarna, riktigt rolig helg men sjukt tråkigt när vi vinkade av dom på bussen :( men nu är vi i alla fall framme i Sydney hos Anna, Johannas kusin, där vi ska stanna i några veckor/månader. Just nu har vi ingen plan alls förutom att vi ska åka å hälsa på vår andra aussihalva i Melbourne när de flyttat dit. Kanske stanna i 4-5 dagar till haha <3 

Jocke på Ikea! 

Killarna fixar julgran





Jag o jojje på seaworld


Jetski show på seaworld 



Fixade pannkaksfrukost till killarna


Har bowlat lite! Självklart så krossade jojje allt motstånd!



Festat på 29onde våningen med några andra svenskar!



Har dock mest solat där borta i surfers, mindre bad då vågorna var en aning för höga för våra korta ben haha.. 

Haft "lite" stormigt 

 
Vart i nimbin med Joel, Jocke, Julius o Jonas. 
KULT! 

Sjukaste museet jag varit på haha.. 
Typiskt nimbin! 

Några utgångar har vi också hunnit med, vissa suddigare än andra! 


Byron bay :)
 



RSS 2.0