Phnom Penh - Siem Reap

Hejhej! 
Lämnade Malaysia för ungefär en vecka sedan och befinner oss nu i Kambodja. Riktigt stor skillnad när man åker från en storstad o kommer till ett så fattigt land som Kambodja, har nog aldrig sett sån människor leva i sån misär som de gör här. Särskilt i huvudstaden Phnom Penh, vi trodde det skulle bli värre när vi åkte upp hit till siem reap men det blev så mycket bättre :) 

Tog taxi från flygplatsen till hotellet i Phnom Penh efter vi landade och det var nog det sjukaste trafiken jag någonsin kommer åka igenom haha. Mopeder, cyklister, bilar och tuktuks som trängs på samma gata, här spelar det heller ingen roll om du känner för att köra mot trafiken. Vi sa iaf hur många gånger som helst att om taxin stannar här så hoppar vi inte ur, även precis innan taxin släppte av oss men då satt Joel o Jocke där utanför så då kändes det bättre!:) började med att dricka öl för 3 kr, fruktansvärt billigt i detta land haha. I Phnom Penh så besökte vi iallafall the Killing Fields, en gammal avrättningsplats som ligger nån mil utanför stan, riktigt hemskt att gå omkring där o få höra om alla hemska saker som hänt precis där man stod.. 



Sedan åkte vi till ett ställe där man kan få testa skjuta i princip vad man vill om man betalade haha.. Joel var dock den enda som testade, såg sjukt kul ut!:) 


Nu är vi i siem reap o har varit här i snart 5 dagar, har mest bara solat o badat medan vi väntar på flyget till Thailand ska gå. Vibbar varit och sett angkor wat o alla dess tempel, riktigt mäktigt att få se alla gamla tempel :) har tyvärr bara två bilder härifrån på ipaden men lägger upp mer när jag kommer hem :) 
Nu ska vi duscha o göra oss klara så ska vi försöka hitta nånstans att se hockeyn ikväll, hoppas ni har det bra hemma!:) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0